Çekilişe katılın 1 yıllık Prima sürprizini kaçırmayın!

Çekilişe katılın 1 yıllık Prima sürprizini kaçırmayın!

3 Eylül 2016 tarihinden itibaren Prima.com.tr'ye üye olan veya üyeliğini yenileyenler arasında yapılacak çekilişle her ay 5 kişi 1 yıllık Prima bebek bezi ve Ariel Bebekler için sıvı deterjan, 5 kişi de Kiddy’den sürpriz hediyeler kazanıyor. *

buton 































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Kampanya Takvimi

Kampanya
Tarih Aralığı
Çekiliş
Tarihi
Sonuç
Gazete
İlanı 
Asil Son Başvuru
Tarihi  
03.09.2016/

03.10.2016

18.10.2016  10.30 21.10.2016 05.11.2016

04.10.2016/  04.11.2016 

18.11.2016  10.30 23.11.2016 08.12.2016

05.11.2016/ 05.12.2016

16.12.2016  10.30

22.12.2016 06.01.2017

Sıkça sorulan sorular:

Soru 1: 1 yıllık Prima Set kazandım. Fakat Prima setini bebeğimin yaşına ve bedenine uygun olarak almak istiyorum, mümkün müdür?

Cevap 1: Elbette. Başvurunuz sırasında bebeğinizin bedenini belirtirseniz, set ona göre hazırlanır.

 

Soru 2: İsmim yedek talihliler arasında görünüyor. Hediyeye nasıl hak kazanırım?

Cevap 2: İkramiye kazanan talihliler, sırasıyla 21.10.2016, 23.11.2016 ve 22.12.2016 tarihli Akşam gazetesinde ilan edilecektir. Asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. Sırasıyla 05.11.2016, 08.12.2016, 06.01.2017 tarihlerinde mesai saati sonuna kadar başvurmayan asillere ikramiyeleri verilmez.

 

Soru 3: Hediye hakkımı başkasına devredebilir miyim?

Cevap 3: Hediye hakkı devredilemez.

 

Soru 4: Hediye aldığım Kiddy ürününü mağazadan bir başka ürünle değiştirebilir miyim?

Cevap 4: Kazanan kişi musterihizmetleri@kiddy.de adresine başvurduğu takdirdewww.kiddy-shop.com.tr de yer alan herhangi bir ürünle değişim yapabilir. Ürün bedelsiz olduğu için değişim işlemi bayiden değil,  www.kiddy-shop.com.tr üzerinden doğrudan yapılmalıdır.

 

Soru 5: Aynı kampanyaya, aynı isimle ikinci dönemde katılmam mümkün mü?

Cevap 5: Kampanyaya katılım, her dönem için 1 çekiliş hakkıyla sınırlıdır. Her kampanya dönemi için bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

 

Soru 6: Babalar da çekilişe katılabiliyor mu?

Cevap 6: Üye olan herkes çekilişe katılabilir.

 

Soru 7: Üye olduğumda çekilişe katılma hakkı kazanmış olur muyum?

Cevap 7: Üye olan ya da üyeliğini güncelleyen herkes çekilişe katılmaya hak kazanır.

 

Soru 8: Bilgilerimi güncelledim/üye oldum; çekilişe katılıp katılmadığımı nasıl anlayabilirim?

Cevap 8: Kampanya takvimi dahilinde Prima Dünyası’na üye olan ya da üyeliğini yenileyen herkes, otomatik olarak çekilişe katılmış olur.

 

Soru 9: Üye oldum ama forma ulaşamadım; ne yapmam gerekiyor?

Cevap 9: Çekilişe katılmak için özel bir form bulunmuyor. Kayıt yaptıran herkes çekilişe katılmış oluyor. Kazananlara telefon ve posta yoluyla ulaşıyoruz.

 

Soru 10: Prima sayfasına çekilişten habersiz üye olmuştum; çekilişe otomatik olarak katılmış oluyor muyum?

Cevap 10: Evet, belirtilen kampanya süreleri boyunca üye olan tüm kullanıcılar, çekilişe katılma hakkı kazanırlar.

 

Soru 11: Kazandığımı nasıl anlarım?

Cevap 11: Kazanan katılımcılarla doğrudan telefon yoluyla iletişime geçeceğiz.  İkramiye kazanan talihliler, sırasıyla 21.10.2016, 23.11.2016 ve 22.12.2016  tarihli Akşam gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihliler posta yoluyla bilgilendirilecektir. 



*YASAL METİN

Bu kampanya Procter & Gamble Tüketim Malları Sanayi A.Ş adına MPİ’nin 01.09.2016  tarih ve 58259698-255.01.02/2134-6784 sayılı izni ile Hedef Çekiliş  tarafından düzenlenmektedir. 1. kampanya için 03.09.2016 (saat 00:01)-03.10.2016 (saat 23:59), 2. Kampanya için 04.10.2016 (saat 00:01)-04.11.2016 (saat 23:59) ve 3. kampanya için 05.11.2016 (saat 00:01) – 05.12.2016 (23:59) ve  tarihleri arasında, Türkiye genelinde, www.prima.com.tr internet sitesine giriş yaparak açılan forma ad-soyad, doğum tarihi, adres ve telefon bilgilerini eksiksiz dolduran veya üyelik bilgilerini güncelleyen katılımcılara 1 çekiliş hakkı verilecektir. Talihliler, 1. Kampanya için 18.10.2016, 2. Kampanya için 18.11.2016 ve 3. Kampanya için 16.12.2016 tarihinde Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No:37 Kat:5 Şişli / İstanbul (Toplantı  Salonu) adresinde saat 10:30 da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişlerde;  Her dönem sonunda 5 kişi Kiddy Nest Ana Kucağı ve Kiddy City’n Move Bebek Arabası Travel Sistemi, 5 kişi Prima SET (Prima Premcare Yeni Doğan İkiz 1 adet, Prima Premcare Mini İkiz 2 adet, Prima Premcare Midi Jumbo PK 3 adet, Prima Premcare Junior Jumbo PK 6 adet, Prima Premcare Max Jumbo PK 4 adet) ve Ariel Sıvı Bebek deterjan ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye kazanan talihliler, sırasıyla 21.10.2016, 23.11.2016, 22.12.2016 tarihli Akşam gazetesinde ilan edilecektir. Procter & Gamble Tüketim Malları San. A.Ş. çalışanları ,18 yaşından küçük olanlar düzenlenen piyango ve çekilişe katılamaz katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeler verilmez. Katılımlarda ad, soyad ve adres bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. www.prima.com.tr internet sitesine girerek yapılan kayıtlar ücretsizdir. Her kampanya dönemi için mükerrer katılımlar elenerek ilk katılım kabul edilecektir. Kampanyaya katılım, her dönem için 1 çekiliş hakkıyla sınırlıdır. Her kampanya dönemi için bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.



 

Bunları okudunuz mu:

Bebek bezi

Prima Aktif Bebek

Yeni Prima Aktif Bebek ile bebeklerin altı çiş yokmuş gibi kuru, bez yokmuş gibi rahat!