cekilis

Çekilişe katılın 1 yıllık Prima sürprizini kaçırmayın!

Prima.com.tr'ye üye olan veya üyeliğini yenileyenler arasında yapılacak çekilişle her ay 5 kişi 1 yıllık Prima bebek bezi ve Ariel Bebekler için sıvı deterjan kazanıyor. * Yeni kampanya takvimimiz kampanya izinleri tamamlandığı zaman açıklanmaktadır. Kampanya geçişleri arasında üye olan üyelerimiz de çekilişlere dahil edilmektedir

Hemen Üye olÜyeliğimi Güncelle

 

Kampanya Takvimi

Sıkça sorulan sorular:

Soru 1: 1 yıllık Prima Set kazandım. Fakat Prima setini bebeğimin yaşına ve bedenine uygun olarak almak istiyorum, mümkün müdür?

Cevap 1: Elbette. Başvurunuz sırasında bebeğinizin bedenini belirtirseniz, set ona göre hazırlanır.

 

Soru 2: İsmim yedek talihliler arasında görünüyor. Hediyeye nasıl hak kazanırım?

Cevap 2: İkramiye kazanan talihliler, sırasıyla 03.08.2018 tarihli Akşam gazetesinde ilan edilecektir. Asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 03.08.2018 tarihlerinde mesai saati sonuna kadar başvurmayan asillere ikramiyeleri verilmez.

 

Soru 3: Hediye hakkımı başkasına devredebilir miyim?

Cevap 3: Hediye hakkı devredilemez.

 

Soru 4: Aynı kampanyaya, aynı isimle ikinci dönemde katılmam mümkün mü?

Cevap 4: Kampanyaya katılım, her dönem için 1 çekiliş hakkıyla sınırlıdır. Her kampanya dönemi için bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

 

Soru 5: Babalar da çekilişe katılabiliyor mu?

Cevap 5: Üye olan herkes çekilişe katılabilir.

 

Soru 6: Üye olduğumda çekilişe katılma hakkı kazanmış olur muyum?

Cevap 6: Üye olan ya da üyeliğini güncelleyen herkes çekilişe katılmaya hak kazanır.

 

Soru 7: Bilgilerimi güncelledim/üye oldum; çekilişe katılıp katılmadığımı nasıl anlayabilirim?

Cevap 7: Kampanya takvimi dahilinde Prima Dünyası’na üye olan ya da üyeliğini yenileyen herkes, otomatik olarak çekilişe katılmış olur.

 

Soru 8: Üye oldum ama forma ulaşamadım; ne yapmam gerekiyor?

Cevap 8:  Çekilişe katılmak için özel bir form bulunmuyor. Kayıt yaptıran herkes çekilişe katılmış oluyor. Kazananlara telefon ve posta yoluyla ulaşıyoruz.

 

Soru 9: Prima sayfasına çekilişten habersiz üye olmuştum; çekilişe otomatik olarak katılmış oluyor muyum?

Cevap 9: Evet, belirtilen kampanya süreleri boyunca üye olan tüm kullanıcılar, çekilişe katılma hakkı kazanırlar.

 

Soru 10: Kazandığımı nasıl anlarım?

Cevap 10: Kazanan katılımcılarla doğrudan telefon yoluyla iletişime geçeceğiz. İkramiye kazanan talihliler, 03.08.2018 tarihli Akşam gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihliler posta yoluyla bilgilendirilecektir.

 

UZUN YASAL METİN

Bu kampanya Procter & Gamble Tüketim Malları Sanayi A.Ş adına MPİ’nin 20.03.2018 tarih ve 40453693-255.01.02-E.3015 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir. Kampanya 12.06.2018 (saat 00:01)-12.07.2018 (saat 23:59) tarihleri arasında, Türkiye genelinde, Prima ürününü tanıtmak ve satışını arttırmak amacıyla www.prima.com.tr internet sitesindeki hizmet ve tanıtımları izledikten sonra açılan forma ad-soyad, doğum tarihi, e-mail,adres ve telefon bilgilerini doldurarak ücretsiz üye olan veya üyelik bilgilerini güncelleyen katılımcılara 1 çekiliş hakkı verilecek şekilde sürdürülecektir. Talihliler, 28.06.2018 tarihinde Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No:37 Kat:5 Şişli / İstanbul (Toplantı Salonu) adresinde saat 10:30 da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişle 5 kişi 1’er adet 730,29 TL değerinde Prima SET (Prima Premium Care Yeni Doğan İkiz 1 adet, Prima Premium Care Mini İkiz 2 adet, Prima Premium Care Midi Jumbo PK 3 adet, Prima Premium Care Junior Jumbo PK 6 adet, Prima Premium Care Max Jumbo PK 4 adet) ve 1 adet Ariel Sıvı Bebek 1.75L Deterjan ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye kazanan talihliler, 05.06.2018 tarihli Akşam gazetesinde ilan edilecektir. Mükerrer katılımlar elenerek ilk katılım kabul edilecektir. Kampanyaya katılımda ad, soyad bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir. Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkıyla sınırlıdır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. Procter & Gamble Tüketim Malları San. A.Ş. çalışanları, 18 yaşından küçük olanlar düzenlenen piyango ve çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeler verilmez. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

  

Bunları okudunuz mu: